Creamy Puffs

Welcome peeps.how're you? im fine thank you for asking. hehe.. :P my life simple."Make it Simple" . okay? thank you for spend ur time to visit my blog, enjoy oke? love you <3.





story story and story
Friday, November 4, 2011 | 0 comment(s)
fuh,, lma gila aku tak update status,, tak tau nak update psai pa, no idea... smlm tgk anugerah skrin tu , my lovely kazen my rumah. pnggey kak chik member i tak pham, buh jala --fawa-- hikhok.. dya my dgn kakak dya,, actually dya baru balik skola, then p merata,, smpai ja rumah cek mata merah,, HAHA,, mengantok. koi 11 gutu depa balik aa... depa balik, aku kembali boring a, then on9 sat,, chat2 dgn amirul,, then on call dgn amirul,, ahaha,, lma tak ckap ngn you kan,, ---imissyou--- tp i da taknak gnggu life you,, you da taken da,, tp you yg suro kan,, i kol jala,, hbeh ja ckap, on9 lha dgn rancaknya, tgah2 rancak on9, pak aq elok jha tutup wifi. sja pon    aq suka, maklumlha,, hidup aq lanie da kna control gila,, tak leh nk kta apa dah.. kbaii




Older Post . Newer Post